Shasha: Kosova ka humbur kohë për liberalizim, të mos vonohen institucionet e reja.-Emini: Në procesin integrues Kosova nuk është askund

Shasha: Kosova ka humbur kohë për liberalizim, të mos vonohen institucionet e reja.-Emini: Në procesin integrues Kosova nuk është askund

Për zvarritjen e formimit të institucioneve të reja flasin edhe njohësit e proceseve integruese, sipas të cilëve kjo situatë e dëmton integrimin dhe liberalizimin e vizave. Vlerësojnë se formimi i institucioneve të reja të BE-së është mundësi e artë që Kosova të formojë qeverinë dhe të lobojë te shtetet anëtare për procesin e saj integrues.(Teksti-Donika Osmani, kamera- Fatos Veseli)./21Media