Zvicra me referendum për martesat e të njëjtit seks

1 min read

Votuesit në Zvicër shkojnë në votime këtë të dielë për të vendosur nëse do të lejojnë martesat e të njëjtit seks. Zvicra është një nga vendet e fundit në Evropën Perëndimore që nuk e njeh martesën e të njëjtit seks, dhe mbështetësit thonë se ndryshimi i ligjit është shumë i vonuar./21Media