Palushi: Vlera totale e bursave 72 mijë euro

Palushi: Vlera totale e bursave 72 mijë euro

Një aksion i Fondacionit Humanitar Golden Eagle i kompanisë Frutex. U dhanë 100 bursa për studentët me gjendje të rëndë ekonomike dhe atyre me aftësi të kufizuara.  Vlera e bursës është 700 euro për studimet e vitit akademik 2018-1019./21Media