ShSKUK prezanton sfidat dhe të arriturat për vitin 2018

ShSKUK prezanton sfidat dhe të arriturat për vitin 2018

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës, në një konferencë për media, prezantoi rezultatet dhe të arriturave të punës për vitin që po lëmë pas, si dhe planin e punës për vitin 2019. Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaili, theksoi se në vitin 2019 do t’I jepet vëmendje e madhe sigurimeve shëndetësore.