Ia vodhën dy armë dhe ia demoluan shtëpinë

Ia vodhën dy armë dhe ia demoluan shtëpinë

Mergimtarit nga Istogu që jeton dhe vepron në Gjermani iu është grabitur shtëpia e tij nga disa persona të dyshuar.

Sipas Policisë së Kosovës ankuesi sapo është kthyer nga Gjermania është njoftuar për rastin, ndërsa dje me të paraqitur rastin në polici, ai ka treguar se përveç shtëpisë së demoluar, hajnat i kanë marrë dy armë zjarri.

“Gjatë kontrollimit dhe verifikimit të shtëpisë, ankuesi vëren se pos dhomave të demoluara nuk i mungon asgjë, ndërsa në garazhin e tij ku kishte një veturë me tabela vendore, i janë vjedhur dy armë zjarri-revole”, thuhet në raportin e policisë.

Me vendimin e Prokurorit, iniciohet rasti dhe mbetet nën hetime./21Media