Investitorët amerikanë vizitojnë Kosovën.-Sahatqija: Kemi prioritet afrimin e bizneseve amerikane me ato të Kosovës.-Rukiqi: Të ndërtohen ura me tregjet ndërkombëtare

Investitorët amerikanë vizitojnë Kosovën.-Sahatqija: Kemi prioritet afrimin e bizneseve amerikane me ato të Kosovës.-Rukiqi: Të ndërtohen ura me tregjet ndërkombëtare

Kryetari i Odës Ekonomike, Berat Rukiqi priti sot në takim delegacionin e investitorëve amerikanë, të kryesuar nga Michael Mintz, me të cilët bisedoi mbi situatën ekonomike në vend dhe mundësinë e investimeve. Me delegacionin e investitorëve amerikanë u takua edhe zëvendëskryeministri dhe ministri i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli./21Media