E çka tash, mbi kë bie barra e shtetit?

E çka tash, mbi kë bie barra e shtetit?

Konstituimi i Kuvendit të Kosovës më 26 dhjetor po konsiderohet si arsye e mjaftueshme për t’u funksionalizuar me komisione parlamentare dhe seanca plenare, përkundër ngecjeve në formimin e qeverisë. Udhëkryqi në të cilin gjendet Kosova me mungesë të buxhetit për vitit 2020 ka sjell kundërthënie mes atyre se a mundet, apo jo legjislatura e re të nis me punën legjislative duke mos pasur ekzekutivin e ri pas zgjedhjeve të 6 tetorit./21Media