Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka takuar 20 biznesmenë nga Mitrovica

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka takuar 20 biznesmenë nga Mitrovica

Në takim Haradinaj ka thënë se “dikur shtyllë e fortë e zhvillimit ekonomik, Mitrovica është lënë anash në këto dekadat e fundit. Por tani është momenti i kthesës, sepse ua kemi borxh këtij qyteti dhe këtyre njerëzve”.

“Politikat e reja fiskale dhe fokusimi intenziv i institucioneve në temat e ekonomisë, është epokë e re, që na çon drejt zhvillimit ekonomik Dhe bashkë duhet të angazhohemi drejt këtij zhvillimi, siç duhet të angazhohemi edhe në integrimin e pjesës tjetër të qytetit, përmes projekteve ekonomike.”, shkroi kryeministri në Facebook.