Dyshohet se shembja ka ndodh për shkak të shperthimit të gazit

Dyshohet se shembja ka ndodh për shkak të shperthimit të gazit

Dy persona kanë vdekur dhe katër të tjerë janë plagosur si pasojë e shembjes së dy kateve të një ndërtese në jugperëndim të Polonisë, njoftuan autoritetet e këtij shteti, duke theksuar se në rrjedhë janë kërkimet edhe për 11 persona.

Shembja e dy kateve, që ndodhi sot në mëngjes në qytetin Svjeboxhice, mund të jetë shkaktuar nga shpërthimi i gazit, thanë zyrtarë të shërbimit të zjarrfikësve në këtë qytet, transmeton AP.