6 ankesa të reja dërgohen në Gjykatën Supreme

6 ankesa të reja dërgohen në Gjykatën Supreme

Përfundon rinumërimi i 117 kutive në Qendrën për Numërim dhe Rezultave, ndërkohë që në Komisonin Qendror të Zgjedhjeve thonë se presin vendimin për ankesat e dërguara në Gjykatën Supreme, për të bërë më pas certifikimin e zgjedhjeve./21Media