Ministria e Pushtetit Lokal së shpejti do të fillojë zbatimin e  planit për mbështetje të komunave për menaxhimin e pandemisë Covid-19.

Mbështetja financiare është përcaktuar të jetë 10 milion euro, kurse do të përfitojnë komunat që janë prekur më shume nga koronavirusi dhe ato më të vogla.

Në këtë teme kolegu Bahtir Cakolli zhvilloi një bisedë me zëvendës-ministren e Ministrisë së Pushtetit Lokal, Fatbardha Eminin./21Media