10 persona kanë humbur jetë në aksidente trafiku vetëm gjatë janarit të këtij viti.

Policia e Kosovës ka njoftuar se në aksident trafiku kanë humbur jetën 4 shoferë, 3 pasagjerë dhe 3 këmbësorë.

“MOS SHPEJTO, FAMILJA TË PRET! Gjatë muajit janar 2021 në Republikën e Kosovës kanë humbur jetën 10 persona në aksidente të trafikut! Gjatë muajit janar 2021 në aksidente të trafikut kanë humbur jetën 4 shoferë, 3 pasagjerë dhe 3 këmbësorë”, thuhet në njoftimin e policisë./21Media

MOS SHPEJTO, FAMILJA TË PRET!

Gjatë muajit janar 2021 në Republikën e Kosovës kanë humbur jetën 10 persona në aksidente…

Posted by Kosovo Police on Tuesday, 9 February 2021