Nishani: Data e zgjedhjeve është dekretuar

​Presidenti i bindur se politikanët do të gjejnë zgjidhjen e duhur

Presidenti i Shqipërisë, Bujar Nishani ka komentuar krizën politike në vend, ku opozita ka deklaruar se nuk do të marrë pjesë në zgjedhjet e 18 qershorit.

Ai thotë se, “Jam optimist se politikanët do të orientohen me ndihmën e Zotit dhe me respekt për njëri -tjetrin të gjejnë zgjidhjen e duhur me më pak pasoja”.

Lidhur me mundësinë e shtyrjes së datës së zgjedhjeve dhe pretendimeve të opozitës, duke folur sot nga Gjirokastra, Nishani tha se data është vendosur.

Ai deklaroi se, “Presidenti e ka dekretuar datën e zgjedhjeve. Të shpresojmë se do të gjendet zgjidhja e ngërçit dhe kjo ditë do ta ndihmojë politikën.

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button