11 vjeçarë kosovarë përfitojnë nga shtesat për fëmijë

Fëmijët e të cilët kanë lindur nga 1 janari i vitit 2011 do të kenë mundësi që t’i përfitojnë nga 10 euro në muaj nga Qeveria e Kosovës.
Kjo u bë e ditur përmes një njoftimi nga Ministria e Financave.

„Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton qytetarët se që nga sot është hapur aplikimi edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2011 që të përfitojnë nga Shtesat për Fëmijë.“, tha i cila me këtë zgjeroi skemën e shtesave për fëmijë.

Linku   ku mund të aplikoni. /21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button