110 lehona morën nga 100 euro

Në kuadër të zbatimit të vendimit për përkrahjen e nënave që lindin fëmijë, Komuna e Malishevës në katërmujorin e dytë  të këtij viti ka përkrahur 110 nëna të cilat kanë aplikuar për përkrahje.

Drejtori për Buxhet dhe Financa, Valon Mazreku, ka bërë të ditur se janë ekzekutuar pagesat nga 100 euro për 110 lehona, të cilat kanë aplikuar dhe shuma e përgjithshme që është paguar, është 11 mijë euro.

Komuna e Malishevës, që nga shtatori i vitit 2018, bazuar edhe në vendimin e Kuvendit të Komunës, i ka përkrahur të gjitha nënat që kanë lindur fëmijë, e ky vendim thonë se vazhdon të zbatohet ende./21Media

Back to top button