Rekomandime për pakon fiskale  

U mbajt konferencë e OEK-ut

Krytari i Odës Ekonomike të Kosovës, Safet Gërgjaliu, në një konferëncë për media ka prezantuar 21 rekomandime që janë janë formuluar së bashku me bizneset e të cilat në fund të muaji do t’i dorëzohen Qeverisë së Kosovës dhe Kuvendit për miratim./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button