130 raste të kërcënimit dhe sulmeve ndaj e gazetarëve që nga pas lufta

130 raste të kërcënimit dhe sulmeve ndaj e gazetarëve që nga pas lufta

Zyra e Prokurorit të Shtetit, dhe Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës, kanë mbajtur një tryezë ku është diskutuar për sulmet dhe kërcënimet e gazetarëve në Kosovë, që nga viti 1999 e deri më tani./21Media