Nga Ministria e Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut, informojnë se gjatë 24 orëve të fundit 1854 testime të realizuara, 307 persona janë diagnostifikuar me virusin korona.

Shkup-137, Kumanovë-17, Tetovë-13, Prilep-13, Gostivar-10, Shtip-4, Manastir-7, Veles-15, Ohër-10, Strumicë-9, Kavadarc-10, Strugë-3, Kërçovë- 8, Sveti Nikollë-1, Gjevgjeli-6, Negotinë-1, Dibër-11, Resnjë-5, Kriva Pallankë-1, Radovish-4, Berovë-1, Dellçevë-6, Probishtip-3, Vinic-2, Makedonski Brod -1, Bogdanc-3, Kratovë-3 dhe Krushevë-3.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 658 pacientë nga Covid-19.

Shkup-444, Kumanovë-13, Tetovë-9, Prilep-22, Gostivar-11, Shtip-7, Veles-11, Ohër-46, Strumicë-7, Kavadarc-19, Strugë-34, Koçan-2, Sveti Nikollë -2, Gjevgjeli-8, Negotinë-6, Radovish-3, Berovë-3, Dellçevë-1, Probishtip-1, Vinic-1, Makedonski Brod-3, Krushevë-2, Demir Kapi-1, dhe Pehçevo-2.

Ndërsa 14 pacientë e kanë humbur betejën me korona virusin./TV21