Zyra për Certifikim rekomandon certifikimin e të gjithë kandidatëve për deputetë

Zyra për Certifikim rekomandon certifikimin e të gjithë kandidatëve për deputetë

Rekomandimi i Zyrës për Regjistrimin e Partive Politike dhe Certifikim që të certifikohen të gjithë kandidtatët për deputetë ashtu siç kanë qenë në lista zgjedhore nxiti një debat të nxehtë në mbledhjen e KQZ-së.(Teksti- Valmira HOTI, kamera- Fatos VESELI)/21Media