16-vjeçari që u gjet i vdekur dyshohet se është vrarë, ndalohet një vajzë

16-vjeçari që u gjet i vdekur mëngjesin e sotëm në shtratin e lumit Shkumbin në Tetovë dyshohet se është vrarë.
Policia e Tetovës njofton se një vajzë nga fshati i Tetovës është ndaluar si e dyshuar për vrasjen dhe po mbahet në stacionin policor të Tetovës.
Gjatë ditës së sotme asaj i është marrë edhe telefoni personal për ndonjë provë të mundëshme lidhur me rastin në fjalë./TV21

Back to top button