Në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë aktualisht po trajtohen 59 pacientë me Covid-19. 35 pacientë janë në Oksigjeno terapi, 17 pacientë janë në gjendje më të rëndë, ndërsa pacientet e tjerë janë në gjendje më stabile.

Siç njofton ky spital nga personeli mjekësor janë të prekur 6 mjekë, 15  infermierë dhe 3 punëtorë të shërbimit teknik janë të infektuar me Covid-19./21Media