18 viktima nga Covid-19 në Maqedoninë e Veriut

Për 24 orë në Maqedoninë e Veriut janë realizuar 2.633 testime prej të cilat pozitivë me Kovid-19 kanë rezultuar 389 persona, njofton Ministria e Shëndetësisë.
Janë regjistruar 317 të shëruar dhe 18 viktima.
Viktima më e re në moshë është një person 35-vjeç nga Shkupi.
Nga Ministria kanë sqaruar se sa i takon viktimës 35-vjeçare i njëjti ka qenë i diagnostikuar me Sy anxyosum, Obesitas, NTA dhe çrregullim skizotip, transmeton TV21.
E re në moshë ka qenë edhe një tetovare, 49-vjeçare i cili po ashtu gjendet në mesin e 18 viktimave.
Edhe kjo viktimë, siç njoftojnë nga MSh ka pasur sëmundje të shoqëruara si NTA dhe St post Tromboflebitis dhe e njëjta ka qenë në terapi antikoaguluese, transmeton TV21.

Back to top button