Drejtoria e Inspeksionit në Komunën e Prishtinës ka gjobitur me 2 mijë euro Partinë Demokratike të Kosovës(PDK), pasi që ka shkelur masat antiCOVID në një tubim të mbajtur me qytetarë.

Drejtori i Inspeksionit, Adonis Tahiri në një postim në Facebook ka shkruar se askush nuk është mbi ligjin.

“Askush mbi ligjin! Zbatimi i masave dhe ruajtja e shëndetit publik, është obligim për të gjithë”, ka shkruar Tahiri në Facebook./21Media

Askush mbi ligjin!

Zbatimi i masave dhe ruajtja e shëndetit publik, është obligim për të gjithë.

Posted by Adonis Tahiri on Monday, January 25, 2021