Ministria e Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 3398 testime të realizuara 1406 persona janë diagonstifikuar me Covid-19.

Shkup-627, Kumanovë-73, Dibër-1, Shtip-37, Prilep-98, Tetovë-72, Strugë-17, Veles-55, Manastir-51, Ohër-57, Kavadarc-40, Gostivar-84, Gjevgjeli- 11, Strumicë-30, Kriva Pallankë-10, Radovish-9, Krushevë-8, Koçan-34, Probishtip-4, Demir Hisar-2, Makedonski Brod-2, Pehçevë-1, Berovë-2, Vallandovë-8, Vinic -20, Delçevë-6, Kratovë-2, Sveti Nikollë-11, Kërçovë-10, Resnjë-13 dhe Negotinë-11.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 937 pacientë të shëruar nga korona virusi, ndërkaq 21 pacientë kanë humbur betejën me Covid-19./TV21