21 vjet e gjysmë burg për burrin që vrau vëllain për bagëti

Me 21 vjet e gjysmë është dënuar J.G. i akuzuar për vrasjen e vëllait të tij në Rahovec pas një mosmarrëveshjeje rreth disa bagëtive.
Sipas njoftimit nga Gjykata Themelore në Gjakovë i njëjti është dënuar për veprat “Vrasje e rëndë” dhe “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”.
“I pandehuri J.G. akuzohet se më 12 qershor 2021 në fshatin Sopniq të Rahovecit, në oborrin e shtëpisë së tij, pas një mosmarrëveshje rreth disa bagëtive ka privuar nga jeta vëllain e tij H.G. 65-vjeçar”, thuhet në njoftim.
Gjithashtu gjykata thotë se ka vënë në rrezik edhe dy djemtë e viktimës.
Mosmarrëveshja ka filluar kur viktima ka shkuar në oborrin e J.G. për t’ia dërguar bagëtinë.
Pas mosmarrëveshjes, J.G. e ka nxjerrë revolen nga xhepi dhe ka shtie disa herë në drejtim tashmë të ndjerit.

Back to top button