22 persona që ishin të prekur me Covid-19 vdiqën gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut, ndërsa u konfirmuan edhe 556 raste të reja.

Rastet e reja:  Shkup-270, Kumanovë-24, Shtip-17, Prilep-17, Tetovë-17, Strugë-6, Veles-23, Manastir-10, Ohër-12, Kavadarc-21, Gostivar-17, Gjevgjeli-6, Strumicë- 22, Kriva Pallankë-13, Radovish-10, Koçan-14, Probishtip-1, Makedonski Brod-4, Pehçevë-6, Berovë-12, Vallandovë-1, Vinic-2, Dellçevë-4, Kratovë-5, Sveti Nikollë -3, Kërçovë-12, Resnjë-1 dhe Negotin-6.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit regjistroi 404 pacientë të shëruar nga Covid-19./21Media