Miratohet raporti vjetor i ZRRE-së

1 min read

Kërkohet informacion për ndikimin e tarifave të reja të energjisë

Komisioni parlamentar për Zhvillim Ekonomik aprovoi raportin e vitit 2016 të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë. Anëtarët e komisionit kërkuan informacion rreth ndikimit të tarifave të reja si dhe për çmimin e importit dhe eksportit të energjisë./21Media