Shënohen 23 raste të reja me Covid-19 në Shqipëri

12 raste janë në Tiranë, 6 në Mat kontakte nga QSUT, 4 në Lushnje dhe një në Durrës.

Ndërkohë në QSUT janë testuar 57 personel dhe paciente të gjithë negativë.

Në spitalin Infektiv janë 23 pacientë të shtruar, ndërsa 5 prej tyre janë në terapi intensive.