Veseli: E humbëm besimin te kryeministri Mustafa

Kryetari i PDK-së ka folur rreth rrëzimit të Qeverisë

Veseli ka thënë se Qeveria e udhëhequr nga Isa Mustafa nuk e ka quar vendin përpara.

Veseli po ashtu ka thënë se zhvillimi ekonomik ka ngecur, krijimi i vendeve të punës ka ngecur dhe se po lëvizim me hapa të ngadalshëm drejt integrimit në BE dhe NATO.

I pari i PDK-së ka thënë se gjatë qeverisjes i ka dhënë përkrahje kryeministrit Mustafa për të lëvizur përpara agjenden e integrimit euroatlantik mirëpo kjo nuk ka ndodhur dhe kësisoj qytetarët dhe ai personalisht kanë humbur besimin në kryeministrit Mustafa dhe për këtë arsye vendi po shkon në zgjedhje.

Veseli po ashtu ka thënë se mund të bëjë dhe duhet të bëjë më shumë për vendin dhe qytetarët e Kosovës.

Në fund Veseli ka thënë se është koha që qytetarët ta zgjedhin një udhëheqje të re për Kosovës./21Media

Back to top button