3 pacientë me COVID-19 po trajtohen me oksgjienoterapi

2 pacientë të konfirmuar me Covid-19 dhe 4 të tjerë post-Covid-19, janë duke u trajtuar në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (SSHKUK).
Siç njofton SSHKUK, me oksigjeno-terapi, 3 pacientë. Në spitalet e përgjithshme nuk ka në trajtim asnjë pacient me Covid-19.
Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme Klinika Infektive, 5 pacientë, Klinika e Pediatrisë, 1 pacient./21Media

Back to top button