30 aksidente gjatë 24 orëve të fundit

Në 24 orët e fundit në vend janë shënuar 30 aksidente trafiku, ku një ka rezultuar të jetë me fatalitet.
Sipas Policisë, 23 aksidente janë me dëme materiale dhe 6 janë me të lënduar.
Ndërsa, janë shqiptuar edhe 2 mijë e 91 tiketa trafiku dhe 2 tiketa në bazë të ligjit COVID-19.
Gjatë 24 orëve janë arrestuar 25 persona, ku 13 janë dërguar në mbajtje dhe 2 në vuajtje të dënimit./21Media

Back to top button