302 mijë euro janë shfrytëzuar për hekurudhat gjatë vitit 2018

Miratohen tri raporte vjetore finaciare për vitin 2018

Komisioni Parlamentar i Buxhetit dhe Financave, pas shqyrtimit, miratoi raportin vjetor financiar të Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave për vitin 2018, raportin vjetor financiar të Këshillit për Trashëgimi Kulturore dhe atë të Akademisë së Drejtësisë për vitin 2018./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button