Hamza: Kosova ka kapacitetet për vlerësimin e politikave

Hamza: Kosova ka kapacitetet për vlerësimin e politikave

Është lansuar Programi për Reforma në Ekonomi 2020/22. Për këtë proces u kërkua që të ketë dhe vullnet politik që reforma të përfshijë luftimin e ekonomisë joformale, rregullat fiskale, kontrollimin e shpenzimeve publike dhe reformat në energji. Ndërsa, përfaqësuesja e BE-së në Kosovë Natalia Apostolova kërkoi të kontrollohen shpenzimet./21Media