321 mijë euro për 84 gjyqtarë të krimeve të rënda

Ky vendim është marrë nga Qeveria në largim në mbledhjen e sotshme

Qeveria në largim në mbledhjen e saj të rregullt ka ndarë 321 mijë euro për kompensimin e shtesave dhe stimulimin financiar për 84 gjyqtarë të krimeve të rënda për vitin 2017.

Ministri në largim i Financave Avdullah Hoti tha se Këshilli Gjyqësor ka kërkuar që t’iu ndahet një shtesë prej 300 eurove për t’i nxitur për ta bërë punën.

Në mbledhjen e saj Qeveria në largim ka miratuar propozim-vendimin për hartimin e programit për reforma ekonomike 2018-2020. Zëvendëskryeministri në largim Hajredin Kuçi tha se Qeveria ka përgatitur programin për reforma ekonomike si pjesë e dialogut mes Kosovës dhe BE-së.

Qeveria po ashtu miratoi planin vjetor të statistikave zyrtare për vitin 2018. Qeveria e Kosovës në mbledhjen e mbajtur ka ndarë 342 mijë euro për nevoja të Doganës së Kosovës.

Ministri në largim i Financave tha se këto mjete shkojnë për furnizim me banderola për cigare dhe pije alkoolike, për qira dhe disa shpenzime tjera kontraktuese

Back to top button