38 gradë, më së nxehti këtë verë!

Nesër pritet rënie e temperaturave
Vala e të nxehtit arriti kulmin këtë të shtunë madje 38 gradë, temperatura më e lartë këtë verë. Është mot që mund të rrezikojë gjithsecilin, por në radhë të parë të moshuarit dhe ata që punojnë në ambient të hapur. Kureshtja është: kur do të ketë rënie të temperaturës? E dëgjojmë meteorologun e Institutit Hidrometerologjik të Kosovës, Besim Aliu./21Media

Back to top button