Gjatë 24 orët e fundit në territorin e Maqedonisë së Veriut janë realizuar 1188 testime për të dyshuar të prekur me Covid-19 nga të cilët 85 persona kanë rezultuar pozitiv me koronavirus.

Shkup-32, Kumanovë-9, Dibër-3, Shtip-9, Prilep-1, Tetovë-1, Veles-2, Manastir-4, Kavadarc-6, Gostivar-7, Strumicë-1, Koçan-1, Demir Hisar-1, Vinicë-1 dhe Kërçovë-7.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 45 pacient të shëruar. Shkup1, Tetovë-13, Veles-2, Manastir-3, Demir Hhisar-2, Dellçevë-1, Sveti Nikollë-13 dhe Kërçovë-7.

Betejën me koronavirus e kanë humbur 4 pacient. Shkup-2, Dibër-1 dhe Shtip-1. /TV21