Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit kanë ndodhur 18 aksidente trafiku me të lënduar dhe 27 të tjera me dëme materiale.

Gjatë 24 orëve të fundit, policia ka shqiptuar 221 tiketa në bazë të ligjit Covid -19.

Policia gjithashtu ka shqiptuar 398 tiketa trafiku.