Protesta nis në ora 12:40 në sheshin “Skënderbeu”

Protesta nis në ora 12:40 në sheshin “Skënderbeu”

​Komuniteti egjiptian në kuadër të shënimit të javës egjiptiane, do të mbaj sot një protestë paqësore në sheshin “Skënderbeu” në kryeqytet duke filluar nga ora 12:40 . Komuniteti egjiptian po ashtu do të mbajnë edhe një tryezë me temë “Perspektiva e të rinjve të komunitetit egjiptian në Kosovë dhe mbështetja institucionale” në kuadër të shënimit të  të javës egjiptiane në Kosovë.