64 pacientë me koronavirus në gjendje të rëndë (Video)

Një rënie e vogël e numrit krahasuar me një ditë më parë, kur në mjekim intensiv ishin 78 pacientë
Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës dhe në spitale rajonale
64 pacientë me koronavirus janë në gjendje të rëndë, një rënie e vogël e numrit krahasuar me një ditë më parë, kur në mjekim intensiv ishin 78 pacientë. (Teksti-kamera: Arlinda Hoxha )/21Media

Back to top button