7 këshilla rreth grimit që duhet t’i ketë parasysh çdo grua

1 min read

Kur shohim personazhe të famshëm duke ecur në tapetin e kuq, grimi i tyre duket si perfeksion. Ata kanë një lëkurë me shkëlqim, vetulla perfekte dhe buzë me ngjyra të gjalla.

Ata gjithashtu rregullohen nga persona të famshëm të grimit, të cilët kanë shumë përvojë dhe kanë zgjedhur truqe dhe mashtrime të veçanta.

Më poshtë, ju sjellim disa këshilla, të publikuara nga Bright Side, të cilat mund të ju ndihmojnë rreth grimit./21Media

Aplikoni buzëkuqin nga brenda jashtë

10 këshilla nga grimierët e famshëm që mund të bëjnë cilindo prej nesh të duket si një listë e mirë

Shtoni vaj në fondatinën tuaj

10 këshilla nga grimierët e famshëm që mund të bëjnë cilindo prej nesh të duket si një listë e mirë

Shtoni skuqje në faqe

10 këshilla nga grimierët e famshëm që mund të bëjnë cilindo prej nesh të duket si një listë e mirë

Përdorni një sfungjer të lagur grimi për të përzier bazën

10 këshilla nga grimierët e famshëm që mund të bëjnë cilindo prej nesh të duket si një listë e mirë

Bëjini lëkurës masazhe para-makijazhit

10 këshilla nga grimierët e famshëm që mund të bëjnë cilindo prej nesh të duket si një listë e mirë

Fillimisht lyeni vetullat poshtë për tu bërë formën

10 këshilla nga grimierët e famshëm që mund të bëjnë cilindo prej nesh të duket si një listë e mirë

Përdorni kremra në vend të pudrave

10 këshilla nga grimierët e famshëm që mund të bëjnë cilindo prej nesh të duket si një listë e mirë