Shtatë vjetori i tragjedisë që ndohi në fshatin Restelicë

Shtatë vjetori i tragjedisë që ndohi në fshatin Restelicë

Sot bëhen 7 vite nga tragjedia e Restelicës, ku si pasojë e rënies së një orteku të borës, kanë humbur jetën 10 banorë të këtij fshati.

Nga kjo fatkeqësi natyrore ishin shkatërruar dhjetëra shtëpi, ndërsa fatkeqësisë i ka mbijetuar vetëm 7 vjeçarja, A.R, e cila tani jeton në Itali tek disa të afërm të saj.

Aksioni i shpëtimit ishte organizuar nga Forca e Sigurisë së Kosovës, por arritja deri të vendi i tragjedisë ishte i vështirë, për shkak kushteve të vështira atmosferike dhe borës së madhe.