Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit në qytete të ndryshme të Kosovës, ka shqiptuar 716 tiketa në bazë të ligjit COVID-19.

Gjithashtu, Policia ka shqiptuar edhe 1 mijë e 188 tiketa trafiku.

Ndërkohë, sa i përket aksidenteve, sipas raportit, ka ndodhur një aksident me fatalitet, 7 me lëndime dhe 31 me dëme materiale.