A ËSHTË ABETARJA SHQIPTARE E UNIFIKUAR PA MAQEDONINË? (Video)

HESHTJE NGA MINISTRIA E ARSIMIT DHE SHKENCËS!
Derisa në Shqipëri dhe Kosovë nxënësit e klasës së parë do të nisin t’i mësojnë shkronjat nga abetarja e unifikuar, nxënësit shqiptarë nga Maqedonia do t’i mësojnë nga një abetare tjetër. Shqipëria dhe Kosova e quajtën abetare e unifikuar, por a është e unifikuar kur kjo abetare nuk është edhe në programin e shkollave shqipe në Maqedoni./21Media

Back to top button