A janë këto pamjet më qesharake që keni parë?

1 min read

Termi “gelotofili” përshkruan gëzimin, të qeshurit dhe gjendjen shpirtërore, kur njerëzit qëllimisht kërkojnë situata që do t’i bëjnë ata të duken gazmorë për njerëzit e tjerë.

Ka disa situata kur njerëzit kapen në disa momente, të cilat janë mjaft qesharake e që me siguri ia vlejnë të ndahen me të tjerët.

Më poshtë ju sjellim disa fotografi, të publikuara nga Bright Side, që përshkruajnë njerëzit duke bërë gjëra të çuditshme dhe mund të ju bëjnë edhe të qeshni./21Media

20+ People Who Are So Insane, It’s Too Funny for Words (New Pics)

20+ People Who Are So Insane, It’s Too Funny for Words (New Pics)

20+ People Who Are So Insane, It’s Too Funny for Words (New Pics)

20+ People Who Are So Insane, It’s Too Funny for Words (New Pics)

20+ People Who Are So Insane, It’s Too Funny for Words (New Pics)

20+ People Who Are So Insane, It’s Too Funny for Words (New Pics)

20+ People Who Are So Insane, It’s Too Funny for Words (New Pics)

20+ People Who Are So Insane, It’s Too Funny for Words (New Pics)

20+ People Who Are So Insane, It’s Too Funny for Words (New Pics)

20+ People Who Are So Insane, It’s Too Funny for Words (New Pics)

20+ People Who Are So Insane, It’s Too Funny for Words (New Pics)

20+ People Who Are So Insane, It’s Too Funny for Words (New Pics)

20+ People Who Are So Insane, It’s Too Funny for Words (New Pics)

20+ People Who Are So Insane, It’s Too Funny for Words (New Pics)

20+ People Who Are So Insane, It’s Too Funny for Words (New Pics)

20+ People Who Are So Insane, It’s Too Funny for Words (New Pics)

20+ People Who Are So Insane, It’s Too Funny for Words (New Pics)

20+ People Who Are So Insane, It’s Too Funny for Words (New Pics)

20+ njerëz që janë kaq të çmendur, është shumë qesharake për fjalët (foto të reja)