A mund ta gjeni personazhin vetëm duke parë rrobat e tij?

Kur mendoni për personazhin tuaj të preferuar të filmit, disa gjëra ju vijnë në mendje: pamja fizike, zëri, gjestet dhe gjithashtu veshja.
Moda dhe garderoba janë thelbësore kur krijoni një personazh. Për shembull, mendoni për gjënë e parë që bëni, për shembull, në Halloween, kur dëshironi të dukeni si një personazh i famshëm. Para se të mendoni të vishni një maskë, në fakt kuptoni se si të visheni si ai personazh!
Më poshtë, ju sjellim një imazh të publikuar nga Bright Side, në të cilin përpiquni ta gjeni personazhin në foto vetëm duke parë veshjen./21Media
A mund ta gjeni për 10 sekonda se veshja e cilit artist është kjo?

Nëse nuk arritët ta gjeni, rezultatin e keni më poshtë.

Back to top button