Sfida të shumëfishta në shoqatën Down Sindrom Kosova

Sfida të shumëfishta në shoqatën Down Sindrom Kosova

Pandemia ka dëmtuar të gjitha shtresat shoqërore dhe të gjitha segmetet e jetës.
Që nga frika për shëndetin, deri tek pasiguria për të ardhmen, janë të gjitha këto që po ndikojnë rëndë në psikologjinë kolektive.
Këtë gjendje po e përjetojnë rëndë edhe të prekurit me sindromën Down.(Teksti-Lirie Dibrani, kamera- Fidan Bajrami)/21Media