Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) i ka shpërblyer me Çmimin për Demokraci për vitin 2019.

Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) i ka shpërblyer me Çmimin për Demokraci për vitin 2019.

Banorët e fshatit Biti e Poshtme të komunës së Shtërpcës tash e 5 vjet vazhdojnë betejën për ta kundërshtuar ndërtimin e hidrocentraleve përgjatë lumit Lepenc. E për këmbëngulësinë e banorëve të dy komuniteteve në ruajtjen e fshatit të tyre dhe fshatrave për rreth nga degradimi, Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) i ka shpërblyer me Çmimin për Demokraci për vitin 2019.