AAK-ja kërkon miratim të Ligjit të Pagave

Haradinaj: Ligji për paga krijon bazë të qëndrueshme, ka kosto vjetore 140 milionë euro

Grupi Parlamentar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, mbajti tryezë diskutimi me temë “Pagat në sektorin publik, statusi aktual i projektligjit dhe urgjenca e procedimit të tij”. U kërkua që të miratohet ligji për pagat, në të kundërtën sistemi arsimor do të përcjellët me greva muajt e ardhshëm./21Media

Back to top button