AAK-ja po prinë në Junik

KQZ ka numëruar mbi 60% të votave në Junik.
Dhe sipas kësaj përqindjeje po prinë Agron Kuçi i AAK-së me 51.92% të votave, ndërsa Ruzhdi Shehu i LDK-së me 48.08%./21Media

Back to top button