AAK kundërshton me çdo kusht rritjen e çmimit të rrymës

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, ka shprehur kundërshtimin e këtij subjekti për propozimet për ndryshim të tarifave të energjisë elektrike.

“AAK-ja e kundërshton me çdo kusht rritjen e këtij çmimi, dhe do të marrim të gjitha masat e mundshme që të parandalojmë këtë. Është e palogjikshme që rritja prej 14% t’iu faturohet qytetarëve, duke parë edhe rritjen e të gjitha çmimeve, nga tatimi në pronë e deri te çmimet që lidhen me komunalinë”, është shprehur Tahiri.

Ai tha se Qeveria do duhej të ketë qëndrim të saktë në raport me këtë temë.

Këtë të enjte Zyra e Rregullatorit të Energjisë ka vendosur se tarifat e rrymës pritet të rriten rreth 15% nga muaji i ardhshëm./21Media

Back to top button